SZOLGÁLTATÁS


Szitafeszítést, levilágítást (50x70 cm-ig), raklikészítést, alumínium kereteket gyártok, értékesítek.


Jelenleg a 6343. Miske, Hajnal u. 2-ben van a székhely, a műhely és a raktár.

Gyorstalpaló oktatás, betanítás

Vállalok alapozó gyakorlati oktatást, amelyben részletezem a szitanyomással kapcsolatos munkákat és bemutatom a munkafogásokat, berendezéseket, szerszámokat és a festékeket.

Az oktatás időtartama kb. 3 óra, helye miskei műhely, ára bruttó 25.400 Ft. Utólag kérdések feltehetők személyesen, telefonon, Viber-en vagy az e-mailban! Jelenleg a műhelyemben fixasztalos, négy fejes karusszel van. Síknyomáshoz felszerelés még nincs. Levilágítás, sablonkészítés, szitafeszítés és pólónyomás, valamint hőrögzítést tudok oktatni, az elméleti anyagok mellett.

Kezdő vállalkozók részére betanítás

2 ~ 4 napos betanító tanfolyam indítása: (naponta 6 óra, a megrendelő műhelyében)
1. nap: Elmélet (klf. nyomási eljárások, alapok, szitakészítés, sablonkészítés). Gyakorlati bemutatás: Feszítés kézzel, géppel; sablonkészítés, rétegtelenítés, szellemkép-eltávolítás. Rezsióra-díj meghatározása, egységárak kalkulálása, könyvelési segítség. (Ez az "Alapozó gyakorlati oktatás" anyaga kibővítve)

2. nap: Nyomások bemutatása: Többszínes levilágítás kivitelezése. Síknyomás (egy- vagy többszínes) vákuumasztalon, egyszínes pólónyomás, többszínes pólónyomás karusszelen, beállítások.

3. nap: A tanultak gyakorlása (hozott, készített sziták levilágítása, előkészítés nyomásra, választott eszközön történő szitanyomás, sablonmosás).

4. nap: (opcionális): Karusszel beállítása 4 színre és nyomás 20 db hozott vagy vásárolt pólóra, vagy többszínes síknyomás kivitelezése.

Tanfolyam ára: 5.000 Ft+ÁFA/óra. A megrendelő műhelyében történő oktatáshoz a kiszállási díj az autóbusz/vonat költsége (Oda-vissza utat számolva!) Székhelyemtől 100 km-nél távolabb betanítási helynél a több napos tanfolyamnál szállást és étkezést kérek. A szükséges anyagokat (szita, fakeret, vízbázisú- és oldószeres nyomópépeket, sablonkészítés anyagait), berendezéseket előre kell megrendelni a webáruházamból!

 

Copyright C 2010. LadyJ - Képkeretek, weblapszerkesztő.