fejlec

Bio-Wash plastisol festékkimosó koncentrátum

Minden típusú, plastisol szitanyomó festék maradék nélküli eltávolítására szolgál.


Tulajdonságok:

Lúgmentes, igen nagy hatóerejű, plastisol festékeltávolító szer, mely vízzel emulziót képez. A BIO-WASH plastisol festékkimosó koncentrátum az alábbi célokat szolgálja:

ˇ  a sablonból a filmnyomás után a festékmaradványokat maradéktalanul eltávolítja,

ˇ  a fotoemulziót nem károsítja,

ˇ  a szerszámok tisztításánál is jól használható,

ˇ  mindenütt használható, ahol a plastisol festék eltávolítása a cél (például: ruházatra került festék esetén).

Használati utasítás:

A sablonból távolítsa el a lehető legnagyobb mértékben a maradék festéket, pl. egy kartonlappal. Öntsön egy keveset a BIO-WASH-ból a sablon egyik oldalára és kefével vagy szivaccsal alaposan dörzsölje át. A műveletet ismételje meg a sablon másik oldalán is. Rövid ideig hagyja reagálni a szert, majd a sablon mindkét oldalát bő vízzel öblítse le. A szer hatását a dörzsölés fokozza.

Megjegyzés:

Ha túl sok festék maradt a sablonban, vagy nem elég figyelmesen kezelte BIO-WASH-sal, a fenti műveletsort a tökéletes hatás érdekében meg kell ismételni. Rétegtelenítés előtt, valamint ha a sablont plastisol festék használata után vizes bázisú festékkel kívánja használni, úgy célszerű a sablont a FAT-LESS zsírtalanító koncentrátummal átmosni.

Szállítás:

5000 ml-es kiszerelésben önzáró kupakkal.

Tárolás:

Termékünket 35 C-ig lehet tárolni. Ez azt jelenti, hogy normál ipari körülmények között a jelzett hőfok alatt biztonságos. Élettartama korlátlan, nem fagyveszélyes. Ajánlott azonban közvetlen hőtől védett, hűvös helyen tartani.

Egészségvédelem és biztonság:

A PlastiPrint termékek nem veszélyesek a szabvány ipari, higiéniai és munkabiztonsági feltételek betartása mellett (védőkesztyű, védőszemüveg). Azonban mint minden vegyi anyaggal történő munkánál óvakodni kell azok szembe vagy bőrre kerülésétől. Amennyiben különleges óvintézkedésre van szükség, azt a termék adatlapja jelzi.

 

STICK-LESS

Plastisol festék hígító és visszaszedés csükkentő

Kis mennyiségben jelentős viszkozitás csökkenést eredményez. Beépül a rendszerbe, és lágyítja a nyomat fogását. Maximum 3 tömegszázalékig alkalmazható.

PLASTHIN

Viszkozitás csökkentő

Kis mennyiségben jelentős viszkozitás csökkenést eredményez. Nem épül be a rendszerbe, hőkezeléskor elpárolog. Maximum 3 tömegszázalékig alkalmazható.